0799 80 265
Comandati un Apel
07998 02 65
Comandati un Apel

RECENZII CLIENȚILOR

 

Recenzii
Primăria comunei Ochiul Roș
rn. Anenii Noi

În timpurile de astăzi, când este foarte greu să găsești un contabil bun în teritoriu, echipa ANCONTCENTRU este cea mai bună soluție pentru desfășurarea eficientă a activității Administrației Publice Locale. Timp de trei ani primim servicii de contabilitate corecte și concomitent economisim cheltuielile pentru întreținerea biroului, tehnicii de calcul și pentru procurarea rechizitelor de birou. Mulțumim specialiștilor profesioniști a echipei ANCONTCENTRU pentru efortul depus zilnic la dezvoltarea prosperă a localităților rurale.

2020-10-14
Primăria comunei Zolotievca
rn. Anenii Noi

Inițial colectivul Primăriei comunei Zolotievca nu putea să-și imagineze cum poți să beneficiezi de servicii de contabilitate de la distanță. După o perioadă foarte scurtă de conlucrare cu echipa ANCONTCENTRU condusă de dna Candîba Ana, activitatea primăriei și instituțiilor subordonatea acesteia au început să obțină rezultate pozitive în toate ideile propuse și în timpi rapizi. Aducem sincere mulțumiri echipei ANCONTCENTRU, pentru serviciile contabile calitative și operative acordate. Recomandăm echipa ANCONTCENTRU cu mare încredere !!!

2020-10-14
Instituția de Învățământ Liceul Teoretic "Andrei Straistă"
rn. Anenii Noi

Gestionarea eficientă și corectă a resurselor financiare în cadrul unei instituții de învățământ este o marcă a funcționării calitative a acesteia, dar, totodată, și o garanție a stabilității. De toate acestea beneficiază Liceul Teoretic Andrei Straistă, or. Anenii Noi datorită profesionalismului dnei Candîba Ana. Pe lângă calitatea serviciilor prestate, ANCONCENTRU oferă plus valoare echipei manageriale exprimată în competențe de comunicare și relaționare, ce permit consolidarea eforturilor orientate spre prosperarea instituției. Responsabilitatea, calitatea și atitudinea se regăsesc în inima acestui centru de contabilitate!

2020-10-14
Instituția Publică Liceul Teoretic "OLIMP"
s. Puhăceni

O școală bună are nevoie și de un management financiar de calitate. Serviciile oferite de echipa ANCONTCENTRU, dirijată de către doamna Ana Candîba, ne asigură viabilitatea și eficiența acestui domeniu. IP Liceul Teoretic OLIMP din s.Puhăceni, r.Anenii Noi beneficiază, de doi ani, de servicii contabile calitative și o relație de comunicare productivă. Cooperarea, expeditivitatea, atitudinea corectă – sunt însemnele echipei profesioniste ANCONTCENTRU.

2020-10-14
Primaria comunei Țînțăreni, Grădinița ,,Andrieș”
rn. Anenii Noi

Primăria Tînțăreni și instituțiile din cadrul primăriei din anul 2018 beneficiază de servicii de contabilitate oferite de echipa ,,ANCONTCENTRU”. Suntem mulțumiți de responsabilitatea, calitatea și operativitatea serviciilor care ne deservește specialștii acestui centru. Atitudenea receptivă cu care conlucrăm împreună, contribuie la obținerea rezultatelor eficiente și oportune în activitatea zilnică a Autorității Publice Locale . Succese, baftă și realizări frumoase în continuare!

2020-10-14
Instituția Publică Tabara de odihnă "VIIȘOARA"
rn. Anenii Noi, s.Ciobanovca

Instituția Publică Tabara de odihnă VIIȘOARA, contractează servicii de contabilitate cu SRL ANCONTCENTRU mai bine de un an. În perioada dată s-a stabilit că, este mult mai eficient să beneficiezi de așa tip de serviciu decât să remunerezi lunar un contabil angajat care necesetă mult mai multe cheltuieli pentru contribuțiile salariale pentru procurarea tehnicii de calcul și menținerea lor, procurarea rechizitelor de birou și alte necesități. Un alt beneficiu este că, centrul de contabilitate activează pe tot parcusul anului, fără concedii de odihnă, concedii de boală sau alte situații. Serviciile oferite de echipa ANCONTCENTRU sunt operative și calitative ceea ce ne permite să mergem cu pași mai încrezuți și rapizi în activitatea instituției.

2020-10-14