0799 80 265
Comandati un Apel
07998 02 65
Comandati un Apel

DESPRE COMPANIA NOASTRA

Istoria succesului nostru

Despre noi

Ana CANDÎBA  - fondator și administrator al SRL ANCONTCENTRU (CENTRUL de CONTABILITATE ANENII NOI), fondat și înregistrat la 12 aprilie 2017 la Camera Înregistrării de Stat cu nr. 357493.

      Ideea creării unui centru de contabilitate a luat naștere din confruntarea zilnică cu diverse probleme în activitatea finaciară a tuturor instituţiilor bugetare, care au nevoie de consultanţă sau asistenţă profesională, dar nu dispun de nici un punct de reper ȋn zona geografică unde activează. Astfel, am luat decizia fermă de a ȋmpărtăși din experienţa acumulată și de a contribui la prosperitatea instituțiilor bugetare.

      Anterior, am activat ȋn funcția  de  Șef  Secție rapoarte și analiză din cadrul Direcției Finanțe a  Consiliului Raional Anenii Noi și, trimestrial, verificam seturi de rapoarte financiare ale 26 de primării și 41 de instituții bugetare din raionul  Anenii Noi.  În primăvara anului 2017, după finalizarea raportului financiar pentru anul 2016 privind executarea bugetului pe raionul Anenii Noi, generat în SIMF (Sistemul Informational de Managiment Financiar) al Ministerului Finanțelor, am ȋnţeles că  raionul Anenii Noi are nevoie de  o echipă de specialiști care să acorde ajutor contabililor din sistemul bugetar. Odată cu reformele implementate din anul 2016 în sfera bugetară, am avut parte de provăcări și realizări frumoase, care m-au motivat să creez acest centru.

     Echipa SRL ANCONTCENTRU  activează cu plăcere, pentru că știm foarte bine că, ceea ce facem poate să aducă valoare mediului ȋn care activăm.

     Suntem dispuși să oferim serviicii de contabilitate în condiții de colaborare avantajoasă.